Nieuwe Hyundai i20

De nieuwe Hyundai I20 is nog efficiënter

Vergeleken met zijn voorganger, hebben we nog meer rendement uit de motor geperst van de Hyundai i20 bij een lage CO2-uitstoot en een indrukwekkend laag brandstofverbruik. Dat kan u geld besparen leveren.

hyundai verkopen  De nieuwe Hyundai i20 zit vol met slimme dingen

  De Hyundai i20 zit vol met slimme technologie en slimme functies. Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en USB / Aux aansluitingen zijn standaard. Zo is er standaard een airconditioning op de Classic, Active en Style modellen aanwezig. Active en Style-modellen hebben tevens Bluetooth ®-connectiviteit met stemherkenning. De ruitenwissers zijn voorzien van regensensoren, koplampen werken automatische, een achteruitrijcamera helpt met inparkeren en de parkeersensoren achter waarschuwen u voor opstakels. Deze zaken zijn standaard op Style modellen.

   

  kofferruimte hyundai i20De i20 heeft veel comfortabele ruimte

  Het intuïtieve interieur van de i20 is ontworpen met hoogwaardige materialen en biedt veel ruimte aan de bestuurder en passagiers.

   

  De i20 heeft een elegante en volwassen uitstraling.

  Sportieve details zijn de handtekening. De zeshoekige grille en de opvallende LED daytime

  Verlichting maken de i20 een opvallende verschijning.

  royale ruimte

  De Hyundai i20 is ontworpen om maximale ruimte te bieden voor alle inzittenden zowel aan de voor-als achterzijde. Er is voldoende hoofd-en beenruimte voor iedereen. Er is zelfs de extra flexibiliteit van het vouwen van de achterbank met een 60:40 verhouding zodat er ook meer bagageruimte gecreëerd kan worden.

  Gemak binnen handbereik

  Een enkel scherm toont real-time gegevens over het brandstofverbruik, de reisafstand en het muzieknummer welke wordt afgespeeld. Het stuurwielbediening op de Active en Style-modellen zorgen ervoor dat u genieten van het gemak van het veranderen van titels of zenders zonder de handen van het stuur af te halen.

   

  Verbinden met je Media

  De Hyundai i20 omarmt de nieuwste technologie welke een toenemende eis is van de 21ste eeuw. Er zijn diverse aansluitmogelijkheden om muziek af te spelen via USB / AUX en iPod. Ook via Bluetooth is dat nu mogelijk. Tevens kan de bluetooth een verbinding aangaan met de auto zodat u moeiteloos verbinding kunt leggen met uw familie en vrienden.

   

  hyundai i20 parkeersensorenparkeerhulp

  We hebben het parkeren nog gemakkelijker gemaakt bij de Style uitvoering door  sensoren lastige ruimtes af te laten tasten. Een achteruitrijcamera met videoweergave welke gehuisvest is in de automatisch dimmende achteruitkijkspiegel geeft je ook extra ogen, zodat u inch perfect kunt parkeren.

   

  Ruitenwissers met regensensor

  De Hyundai i20 Style herkent de eerste paar druppels regen en activeert automatisch de ruitenwissers op een juiste snelheid om de voorruit schoon te houden. Bijzonder behulpzaam met onze wisselende weersomstandigheden.

   

  hyundai i20 koplampenautomatische koplampen

  Zodra de Hyundai i20 Style ziet dat het donker begint te worden schakelen de koplampen automatisch aan zodat u uw aandacht op de weg kunt houden.

   

  De snufjes

   

  De i20 Active 1.4 CRDi 90 pk Blue Drive uitvoering is voorzien van brandstofbesparende technologieën zoals Intelligent Stop & Go, welke de motor uitschakelt en weer start zodra u stopt en weer opnieuw het hyundai i20 motorblokkoppelingspedaal intrapt. Dit is niet alleen om uitstoot te verminderen, maar verbetert ook de brandstofverbruik.

  Het resultaat is de CO2-uitstoot van slechts 96 g / km.

   

  Motoren

  De 1.2 liter motor is beschikbaar in drie- en vijfdeurs modellen. De Active vijfdeurs modellen bieden tevens ook een 1.4 liter benzinemotor en een 1.4 CRDi 90 pk dieselmotor.

  Alle motoren zijn leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak en de Active 1.4 benzine is ook verkrijgbaar met een automatische transmissie.

   

  5 sterren voor veiligheid

  hyundai i20 airbags Met voor-, zij-en gordijnairbags, de actieve veiligheidssystemen en de uitstekende bouwkwaliteit zorgen ervoor dat de i20 een maximale score van  5 sterren haalt bij de Euro NCAP. Veiligheid van kinderen is ook van het grootste belang. Dat is de reden waarom de buitenste zitplaatsen achterin in de i20 zijn voorzien van ISOfix kinderzitje ankers. De passagiersairbag kan ook worden uitgeschakeld indien er een kinderzitje voorin wordt geplaatst.

   

  Actieve veiligheid

  Elektronische stabiliteitsregeling en een ABS geven u tal van controle met betrekking tot het gevaar voor slippen te verminderen. Er is ook het Brake Assist System (BAS), dat de maximale remkracht verdeelt wanneer u plotseling moet stoppen of manoeuvres moet maken. Het Vehicle Stability Management (VSM) helpen de directionele stabiliteit te behouden wanneer je remt of gas plotseling geeft op glad wegdek

   

  hyundai 5 jaar garantie 5 JAAR garantie zonder kilometerbeperking

  Onze toewijding aan kwaliteit onderbouwt alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd genoeg van om een ​​vijf jaar garantie te geven met onbeperkte kilometers. De garantie is volledig overdraagbaar. De garantie bevat vijf jaar hulp bij pech onderweg en vijf jaar jaarlijks het voertuig te laten controleren op ‘Health checks’.

   

  Met een Hyundai i20 bent u niet alleen verzekerd van een mooie auto maar ook een zeer veilige auto. De veiligheidstesten bewijzen het.